Fönstermontering i Södertälje & Stockholm

Vi byter ut dina slitna fönster

Låt oss byta ut dina fönster

Välkommen till Jakuta AB, ditt förtroende för professionell fönstermontering i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av att installera fönster i både privata och kommersiella fastigheter och är stolta över vårt rykte som en pålitlig och kvalitetsorienterad snickerifirma.

Våra skickliga snickare tar hand om hela processen från början till slut - från att mäta och planera installationen till att montera och justera fönstren för optimal funktion och säkerhet. Vi förstår vikten av att ha välisolerade fönster för att minska energiförbrukningen och förbättra inomhusmiljön. Därför använder vi alltid högkvalitativa material och tekniker för att se till att dina fönster fungerar optimalt och håller länge.

Kontakta oss

Det finns flera fördelar med fönsterbyte

Att byta fönster ska inte ses som en kostnad, utan bör ses som en investering. Med det perspektivet i åtanke blir det enklare för en att fatta ett beslut kring vilket fönster man vill ha. Primärt tjänar fönstret som en källa för ljusinsläpp till hemmet och lyser upp miljön. Bara detta är en viktig faktor i valet av fönster.

Utöver det är det också viktigt att tänka på fönstrets U-värde. Ett fönster med högre U-värde brukar oftast innebära sänkta uppvärmningskostnader för hushållet. Energieffektivitet blir en allt viktigare faktor, dels ur ett ekonomiskt perspektiv och dels ur ett miljömässigt perspektiv.

Härdat glas

Härdat glas används oftast om fönsterrutan är mindre än 60 cm ifrån golvet. Detta är för att förhindra skärskador för den som får glaset på sig då det går sönder i småbitar. Härdat glas är ett säkert val för fönster eftersom det är mer motståndskraftigt mot stötar och krossning. Detta gör det till det perfekta valet för bostäder och företag som vill ha fönster som är säkra och hållbara.

Laminerat glas

Laminerat glas används om fönsterrutan är mindre än 60 cm ifrån golvet och det finns en fallhöjd utanför fönstret som är mer än 2m. Laminerat glasfönster består av två eller fler lager av glas som är sammanfogade med en transparent polymerfilm. Detta gör att fönstret blir tåligare och svårare att bryta igenom jämfört med vanligt enkelt eller isolerat glas. Dessutom minskar laminerat glasfönster ljudgenomsläppet och skyddar mot UV-strålning, vilket minskar skador på möbler och textilier.