Renovering & snickeri i Södertälje & Stockholm

Vi förvandlar ditt hem

Förvandla hemmet med en renovering

Är ditt hus i behov av en renovering? Då kan Jakuta AB hjälpa dig. Vi är ett snickeri i Södertälje som specialiserat oss på renovering av bostäder. Vårt företag är verksamt både i Södertälje och Stockholm. Vi vet att en renovering kan vara en stor och komplicerad process. Därför är det viktigt att ha en pålitlig partner som kan hjälpa dig genom hela processen. Vi på Jakuta AB har lång erfarenhet av renoveringar och kan erbjuda professionell hjälp från start till mål.

Våra tjänster inkluderar allt från golvläggning till montering av fönster, samt andra renoveringsarbeten du behöver utföra på ditt hus. Vi arbetar med hög kvalitet och precision för att se till att du är nöjd med resultatet. Kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din renovering. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och göra ditt drömhem till verklighet.

Kontakta oss

Vi utför även andra snickeriarbeten

Vi utför även de flesta snickeriarbeten åt våra kunder, oavsett om det är en privatkund eller företagskund. Vi utför allt från att bygga om ett rum till att snickra dörrar och träornament. Vårt team har hög kunskap och god erfarenhet inom snickeri. Oavsett vilka visioner och önskemål du har för ditt projekt, kan du känna dig trygg i att vi utför ett väl utfört arbete. 

Vi på Jakuta AB är lyhörda och har en nära dialog med våra kunder under varje steg i byggprocessen. 

Tillbyggnad & ombyggnad

Våra tjänster inom tillbyggnad och ombyggnad inkluderar allt från att lägga till ett extra rum till att bygga om badrummet. Vi arbetar enligt dina specifika önskemål och behov för att säkerställa att resultatet blir precis som du vill ha det. Vi installerar även nya fönster för att förbättra isoleringen och energieffektiviteten.

Dörrar

Våra snickare har lång erfarenhet av att tillverka och montera dörrar i olika material och stilar. Vi kan till exempel tillverka en klassisk trädörr eller en modern dörr i aluminium eller glas. Vi kan också skapa unika dörrar med olika mönster och detaljer.

Altaner och uteplats

En uteplats är till för att njutas av och skapa vackra minnen i. För att njuta av altanen måste den vara i gott skick. Tillsammans med dina önskemål och krav kan vi utforma ett vackert förslag inför bygget  Vi renoverar och bygger altaner, uteplatser och terasser så att du kan njuta av den till fullo.