Din golvläggare i Södertälje & Stockholm

Det dina fötter nuddar ska vara beundransvärt

Förändra rummets utseende med nytt golv

Att lägga ett nytt golv kan förvandla hela utseendet på ett rum. Det är också ett viktigt steg i renoveringsprocessen. Med rätt typ av golv kan du skapa en varm och inbjudande atmosfär som får den som vistas i rummet att känna sig välkommen. Jakuta AB är ett snickeri som hjälper dig att förverkliga dina drömmar om nya golv. Vi kan hjälpa dig med allt från mindre projekt, som att lägga in nya golv i ett sovrum, till större projekt som att renovera hela huset. Vi arbetar med golv av polyuretan, akryl och epoxi.

Kontakta oss

Golvslipning

Jakuta AB erbjuder professionell golvslipning som gör dina gamla och slitna golv som nya igen. Vi använder oss av den senaste tekniken och kvalitetsmaterial för att ge dina golv ett fantastiskt utseende. Vi slipar alla typer av golv, oavsett om det är trä, parkett, laminat eller linoleum. Vi har erfarenhet av att arbeta med olika typer av golv och kan garantera att resultatet blir perfekt. Vårt team av erfarna hantverkare utför golvslipning i både privata hem och kommersiella fastigheter. Vi arbetar snabbt och effektivt för att minimera störningar för våra kunder.

Golv av Polyuretan

Vid golvläggning är polyuretangolv ett populärt alternativ. Polyuretan är en polymer som är känd för sin hållbarhet och slitstyrka. Det är också ett estetiskt tilltalande val, med en glansig yta som ger en modern känsla i rummet.

Epoxigolv

Jakuta AB är stolta över att erbjuda högkvalitativ golvläggning av epoxigolv. Epoxigolv har blivit alltmer populära på senare tid på grund av dess många fördelar, såsom dess hållbarhet, motståndskraft mot kemikalier och slitage samt dess estetiska utseende.

Akrylgolv

Akrylgolv är designade med ett högt motstånd mot slitage och stöttålighet. De är tillverkade av akrylharts, vilket gör dem mycket starka och slitstarka. Akrylgolv är också lätt att rengöra och tåler mycket fukt, vilket gör dem perfekta för badrum och andra fuktiga utrymmen.